Huoneistotieto.fi

Huoneistotieto.fi -palvelu

Tarjoamme kaikille asiakastaloyhtiöillemme Huoneistotieto.fi -palvelun. Huoneistotieto.fi -palvelu kokoaa yhteen asumisen ja omistamisen tärkeät tiedot ja toiminnot.

Hallitukselle
Hallitukselle palvelu mahdollistaa entistä avoimemman ja läpinäkyvämmän tavan johtaa taloyhtiötä.

Palvelussa hallitus saa käyttöönsä taloyhtiön asiakirjat ja kirjanpitoaineistot. Hallitus pääsee seuraamaan mm. ostolaskuja, pankkitilin saldoa sekä kiinteistön hoitokuluja ja tuottoja.

Osakkaalle
Palvelussa osakkaat voivat hallinnoida omia tietojaan sekä seurata huoneistonsa vastikemaksujen tilannetta. Osakkaille avautuu myös taloyhtiön ilmoitustaulu, yhtiökokousasiakirjat ja muuta taloyhtiötä koskevaa sisältöä.

Jos osakkaalla on omistuksia useissa eri Huoneistotieto.fi -palvelua käyttävissä taloyhtiöissä, näkee hän kaikkien omistustensa tiedot yhdellä kirjautumisella.

Vuokralaiselle
Vuokralaiset näkevät palvelussa taloyhtiöön ja asumiseen liittyvää tietoa, ja voivat vastaanottaa palvelun kautta lähetetyt viestit.

Lomakkeet ja ilmoitukset
Palvelun kautta pääsee tekemään myös tärkeimmät asumiseen liittyvät ilmoitukset, mm. muutostyö- tai vikailmoitukset. Ilmoituksen tekeminen ja seuranta on helppoa ja nopeaa!

Taloyhtiölle
Sähköisen allekirjoittamisen monipuolisten viestintäominaisuuksien ansiosta taloyhtiön asiakirjojen allekirjoittaminen ja viestintä eri kanavissa hoituvat helposti ja nopeasti.

Tilintarkastajalle
Tiliportaali.fi on tilin- ja toiminnantarkastajille kehitetty palvelu, joka helpottaa tilintarkastusta ja nopeuttaa tiedonkulkua taloyhtiön, isännöitsijän ja tilintarkastajan välillä.

 

Voit käyttää palvelua internetselaimella tai ilmaisella mobiilisovelluksella.

Lisätietoja palvelusta ja sen käyttöönotosta saatte toimistomme asiakaspalvelusta aspa@isannointikota.fi / puh. 050 553 3349